ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σετιέν για Μαρτίνες: "Κίνητρο να παίξει με τον Μέσι"

Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, έπλεξε το εγκώμιο του φορ της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος είναι κορυφαίος στόχος των μπλαουγκράνα. Τι είπε για Φαμπιάν Ρουίθ και Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελονα αν και όπως όλα δείχνουν οι διαπραγματεύσεις με την Ίντερ θα τραβήξουν αρκετά για τον Αργεντινό.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα, Κίκε Σετιέν, μίλησε για πρώτη φορά για το μεταγραφικό στόχο της ομάδας του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Gazzetta dello Sport έπλεξε το εγκώμιο του 22χρονου και έθεσε ως κίνητρο την ευκαιρία να παίξει με τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

"Ο Λαουτάρο είναι μεγάλος παίκτης. Εάν αρέσει στον Μέσι; Θα πρέπει να τον ρωτήσουμε. Όλοι οι καλοί παίκτες μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον της Μπαετσελόνα. Επιπλέον το να παίξουν με τον Μέσι είναι για πολλούς μεγάλο κίνητρο", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για τον Μέσι: "Δεν θα φύγει. Θα είναι πάντα ενωμένος με την Μπαρτσελόνα. Ο Λέο είναι στην Μπαρτσελόνα 20 χρόνια. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν πράγματα στις μεγάλες ομάδες και να υπάρχουν διαμάχες, αλλά λύνονται".

Για τον Φαμπιάν Ρουίθ: "Τον είχα παίκτη για μία σεζόν και ήταν αρκετός χρόνος για να δείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Έχει τεράστιες δυνατότητες και το έβγαλε γρήγορα αυτό. Τα πηγαίναμε πολύ καλά, τον έβαζα εκεί που ήθελε να παίζει και τα πήγαινε καλά".

Για τον Αρτούρ: "Μιλώ με τη διοίκηση και κανείς δεν μου έχει πει κάτι σχετικά. Επίσης ο Αρτούρ έχει πει δυο φορές ότι θέλει να μείνει. Στη θέση του κι εγώ αυτό θα σκεφτόμουν. Δεν θα άφηνα μια ομάδα σαν κι αυτή, ούτε την ευκαιρία να έχω τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου δίπλα μου".

Για τον Πιάνιτς: "Ο Πιάνιτς είναι τρομερός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ριψοκίνδυνο να μιλήσουμε για μεταγραφές".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ