ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πρώτο γκολ ο Μέσι = πρωτάθλημα και Champions League η Μπαρτσελόνα!

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring against Alaves during a Spanish La Liga soccer match at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με τον Ισπανό στατιστικολόγο, Mister Chip, όταν ο Λιονέλ Μέσι σημειώνει το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα στη La Liga, οι "μπλαουγκράνα" κατακτούν (τουλάχιστον) το πρωτάθλημα και το Champions League!

H σεζόν άρχισε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε 3-0 της Αλαβές στο "Καμπ Νόου" για την 1η αγωνιστική της La Liga. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους "μπλαουγκράνα" ο Λιονέλ Μέσι που οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, με το πρώτο, μάλιστα, να προέρχεται από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ σημείωσε το πρώτο γκολ της σεζόν για την ομάδα του στη La Liga θα πρέπει να γεμίζει με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τους φιλάθλους. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον Ισπανό στατιστικολόγο, Mister Chip (κατά κόσμον Alexis Martín Tamayo), τις τρεις προηγούμενες φορές που ο "Λίο" πέτυχε το πρώτο γκολ της "Μπάρτσα" στη La Liga, οι "μπλαουγκράνα" κατέκτησαν (τουλάχιστον) το πρωτάθλημα και το Champions League!

Ο Μέσι έχει σκοράρει το πρώτο γκολ των Καταλανών τρεις φορές στο παρελθόν και συγκεκριμένα τις σεζόν 2008-09, 2010-11 και 2014-15. Στις δύο από τις τρεις (2008-09 & 2014-15), η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το τρεμπλ, δηλαδή πρωτάθλημα, Copa del Rey και Champions League, ενώ το 2010-11 πανηγύρισε το πρωτάθλημα, το Champions League, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό του Copa del Rey, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Ρεάλ.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νίκη η Μπαρτσελόνα, τρομερό φάουλ ο Μέσι
Ο Βαλβέρδε αποθέωσε τον Μέσι
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ