ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Ινιέστα λόγω κατάθλιψης ήθελε να κοιμάται με τους γονείς του

FC Barcelona's Andres Iniesta from Spain reacts after scoring against Sevilla during their Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 22, 2009. (AP Photo/David Ramos)
FC Barcelona's Andres Iniesta from Spain reacts after scoring against Sevilla during their Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 22, 2009. (AP Photo/David Ramos) ASSOCIATED PRESS

Στο ντοκιμαντέρ της Rakuten TV με τίτλο "Andres Iniesta – The Unexpected Hero", περιγράφονται με λεπτομέρειες οι δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Ισπανός με την κατάθλιψη, το 2009.

Ήταν γνωστό ότι ο Αντρές Ινιέστα έπασχε από κατάθλιψη. Το είχε δηλώσει ο ίδιος τον Νοέμβριο του 2018, όταν είχε υπογράψει στη Vissel Kobe της Ιαπωνίας.

Τώρα, στο ντοκιμαντέρ της Rakuten TV με τίτλο "Andres Iniesta – The Unexpected Hero", έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες από όσα βίωσε ο Ισπανός το 2009, μετά την κατάκτηση του Champions League με τη Μπαρτσελόνα.

Η σοβαρή του περιπέτεια ξεκίνησε όταν έχασε τον φίλο του Ντάνι Χάρκε από καρδιακή προσβολή: " Αυτό ήταν ένα χτύπημα, κάτι ισχυρό που με κατέστρεψε, σαφώς επειδή δεν ήμουν πολύ καλά".

Για την κατάθλιψη που πέρασε ο Ινιέστα μιλούν και οι γονείς του. "Παρατήρησα ένα βράδυ ότι δεν ήταν καλά, όταν κοιμόμασταν και ήρθε και μας είπε: «Μαμά, μπαμπά, μπορώ να έρθω να κοιμηθώ μαζί σας;" ανέφερε η μητέρα του Μαρία Λουχάν.

"Ο 25χρονος γιος μας ήρθε τα μεσάνυχτα και ήθελε να κοιμηθεί με τους γονείς του. Αυτό σήμαινε ότι δεν είναι καλά" ανέφερε ο πατέρας του Χοσέ Αντόνιο και θυμήθηκε το διάλογο που είχαν:

-Μπαμπά, δεν είμαι καλά

-Τι έχεις;

-Δεν ξέρω, δεν νιώθω καλά

Ο Ινιέστα επισκεπτόταν την ψυχολόγο Ίνμα Πούιγκ. " Θυμάμαι τον Γκουαρδιόλα να λέει ότι αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ο άνθρωπος Ινιέστα και όχι ο ποδοσφαιριστής Ινιέστα. Καθώς και ότι πρώτη φορά βρέθηκε σε τέτοια θέση ως προπονητής" ανέφερε η ψυχολόγος για τον Πεπ και πρόσθεσε: " Προσπάθησε να τον επαναφέρει από τον πάτο στον οποίο βρέθηκε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ