ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Βαλβέρδε επιθυμεί την παραμονή του Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα

Sporting's Rodrigo Battaglia, left, and Barcelona's Ivan Rakitic challenge for the ball during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Sporting's Rodrigo Battaglia, left, and Barcelona's Ivan Rakitic challenge for the ball during the Champions League Group D soccer match between FC Barcelona and Sporting CP at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράκιτιτς τονίζοντας πως είναι απαραίτητος για τη Μπαρτσελόνα.

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθειμένη να δώσει 90 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 30χρονο Ιβάν Ράκιτιτς ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει στη μεσαία γραμμή τους Βιδάλ, Σέρχιο Ρομπέρτο και Αρτούρ υποστήριξε πως ο Ράκιτιτς είναι παίκτης κλειδί για τους "μπλαουγκράνα".

Χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός σημείωσε σε δηλώσεις του:

"Ι Ιβάν είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα μας. Υπολογίζουμε σε αυτόν δεδομένα. Θέλω τους καλύτερους για τη φετινή σεζόν και ο Ράκιτιτς είναι ένας από τους καλύτερους μου. Ξέρει πως παίζουμε και είναι αφοσιωμένος στο κλαμπ οπότε εγώ θέλω να παραμείνει εδώ".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Κοιτάξτε τα στατιστικά του. Όλοι ξέρουμε τι κάνει για την ομάδα αλλά όπως εμείς αναλύουμε παίκτες από άλλες ομάδες έτσι και οι άλλες ομάδες αναλύουν τους παίκτες μας. Αλλά ελπίζω να μείνει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η Marca εν τω μεταξύ σε ρεπορτάζ της αναφέρεται στο ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Ιβάν Ράκιτιτς με τον Ισπανό τεχνικό να αναλύει στον Κροάτη τους ρόλους για τους οποίους επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογο. Όπως τονίζει το ρεπορτάζ μάλιστα το ραντεβού αυτό ήταν καθοριστικό ώστε ο Ράκιτιτς να σταματήσει να πιέζει για ενδεχόμενη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ