ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός 11άδας της Μπαρτσελόνα τον Μέσι κόντρα σε Μπιλμπάο!

FC Barcelona's Lionel Messi reacts after missing an opportunity during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi reacts after missing an opportunity during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι θα παρακολουθήσει από τον πάγκο την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της La Liga κατόπιν επιλογής του Βαλβέρδε. Εκτός 11άδας και ο Μπουσκέτς.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Μπαρτσελόνα και δεν έχει χάσει ματς τη φετινή σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη όμως στον αγώνα με την Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της La Liga θα κάτσει στον πάγκο, τουλάχιστον στο ξεκίνημα.

Δεν είναι τιμωρημένος ή τραυματίας αλλά πρόκειται για απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τεχνικούς λόγους, με τον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού να αφήνει εκτός αρχικού σχήματος έναν ακόμα από τους λεγόμενους "βασικούς", τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Τριπλέτα στην επίθεση της "Μπάρσα" θα συνθέτουν οι Ντεμπελέ, Κουτίνιο και Σουάρες, με τον Βαλβέρδε να έχει στο μυαλό του πως ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά για την ομάδα του όπου θα θέλει ο Μέσι να έχει ενέργεια στο 100%.

Στις 3 Οκτωβρίου η Μπαρτσελόνα παίζει στο Λονδίνο με την Τότεναμ για το UCL, στις 7 του μήνα παίζει εκτός έδρας με την Βαλένθια για το πρωτάθλημα, στις 20 Οκτωβρίου υποδέχεται την Σεβίλλη για το πρωτάθλημα και στις 24 την Ίντερ για το UCL, ενώ ο μήνας ολοκληρώνεται με το Clasico, όπου στις 28 του μήνα περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Σουάρες, Ντεμπελέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Βιδάλ

Οι αναπληρωματικοί: Σίλεσεν, Μπουσκέτς, Άρθουρ, Μέσι, Ραφίνια, Μουνίρ, Βερμάλεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ