ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

O Μπαρτομέου επιβεβαίωσε τις επαφές για τον Γκριεζμάν!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring the first goal of his team during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after scoring the first goal of his team during the Europa League semifinal first leg soccer match between Arsenal FC and Atletico Madrid at Emirates Stadium in London, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αποκάλυψε πως τον περασμένο Οκτώβριο συναντήθηκε με τον ατζέντη του Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό " RAC1" όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά και το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρόεδρος της "Μπάρτσα" παραδέχθηκε πως συναντήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο με τους εκπροσώπους του Γάλλου επιθετικού, δίχως, ωστόσο, να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο Βαλβέρδε θα συνεχίσει κανονικά στον πάγκο των "μπλαουγκράνα" και τη νέα σεζόν, αφού δεν σκέφτηκε ποτέ να τον απολύσει.

"Έχω μία σχέση με τους εκπροσώπους του Γκριεζμάν, όπως έχουμε και με τους υπόλοιπους εκπροσώπους παικτών. Υπήρξε μία συνάντηση τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν χρειάζεται να δώσουμε τροφή για περαιτέρω σχόλια.

Έχουμε μιλήσει με τον Χιλ Μαρίν (σ.σ. Διευθύνων Σύμβουλος της Ατλέτικο) και τον πρόεδρο της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο για πολλά πράγματα. Με τον Γκριεζμάν συναντήθηκα τυχαία στις διακοπές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά απλώς χαιρετηθήκαμε. Η σχέση των δύο συλλόγων είναι πολύ καλή, όμως αυτή δεν είναι η στιγμή να μιλούμε για παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για το μέλλον του Βαλβέρδε, δήλωσε:

"Ο Βαλβέρδε θα είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν. Δεν πέρασε ποτέ απ' το μυαλό μου να τον απολύσω. Είμαστε χαρούμενοι για το νταμπλ. Η χρονιά κύλησε εξαιρετικά. Κάναμε νταμπλ με ένα τρομερό αήττητο σερί στο πρωτάθλημα".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ