ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντιμπάλα: "Θα ήταν ωραίο να παίξω στην Μπαρτσελόνα"

Juventus' Paulo Dybala, 2nd right, talks to Barcelona's Lionel Messi at the end of the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Paulo Dybala, 2nd right, talks to Barcelona's Lionel Messi at the end of the Champions League group D soccer match between Juventus and Barcelona, at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα και τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι, υποστηρίζοντας πως θα ήταν ωραίο να φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Η επέκταση του συμβολαίου του Πάουλο Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους δεν έχει προχωρήσει εξαιτίας και της πανδημίας του κορονοϊού, παρά το γεγονός πως υπάρχει κοινή θέληση να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και μετά το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, αν δεν προκύψει συμφωνία, ο 26χρονος σταρ δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στο " CNN", αποθεώνοντας, παράλληλα, τον συμπατριώτη του, Λιονέλ Μέσι.

"H αλήθεια είναι πως η Μπαρτσελόνα είναι μία τεράστια ομάδα και με τον Μέσι έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Θα ήταν ωραίο (να παίξω εκεί), αλλά κι η Γιουβέντους είναι επίσης ένας σπουδαίος σύλλογος, πολύ μεγάλος, με πλούσια ιστορία, όπου υπάρχουν σημαντικοί παίκτες.

Υπάρχει αρκετή ποιότητα για να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες, ενώ έχω την τύχη να παίζω μαζί με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που κάνουν τον σύλλογο ακόμη μεγαλύτερο", ήταν το σχόλιο του Ντιμπάλα.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ