ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντε Γιονγκ: "Από ειδωλό μου, ο Μέσι γίνεται συμπαίκτης μου"

Ajax's Frenkie de Jong celebrates after Ajax's Matthijs de Ligt scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax's Frenkie de Jong celebrates after Ajax's Matthijs de Ligt scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αφίχθη στην Βαρκελώνη ενόψει της παρουσίασής του την Παρασκευή από την Μπαρτσελόνα και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για τη χαρά να έχει συμπαίκτη τον Λιονέλ Μέσι.

Άγιαξ και Μπαρτσελόνα έχουν δώσει τα χέρια εδώ και καιρό για τη μετακίνησή του, αυτή ωστόσο ήρθε να λάβει ακόμα πιο επίσημη μορφή το απόγευμα της Πέμπτης (4/7), με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να φτάνει στην Βαρκελώνη ενόψει της επίσημης παρουσίασής του την Παρασκευή και να αποθεώνεται από τους φίλους των "μπλαουγκράνα".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε. Ως παιδί ήταν όνειρο για μένα να παίξω στην Μπάρτσα και τώρα είμαι εδώ και είναι σπουδαίο. Ανυπομονώ να πατήσω το πόδι μου στο Καμπ Νόου και να παίξω για πρώτη φορά", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός μέσος, και πρόσθεσε:

"Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, η φιλοσοφία της Μπάρτσα και του Άγιαξ είναι παρόμοια και πιστεύω ότι θα το απολαύσω. Είμαι χαρούμενος που θα παίζω δίπλα στον Μέσι, τώρα το είδωλό μου θα γίνει συμπαίκτης μου.

Η Μπάρτσα και η Ολλανδία είχαν πάντα μία σπουδαία, ξεχωριστή σχέση και ελπίζω να ακολουθήσω αυτή την παράδοση. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σπουδαίους Ολλανδούς που έχουν παίξει γαι την Μπαρτσελόνα".

Σημειώνεται πως την Παρασκευή ο Ντε Γιονγκ θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα (οι Καταλανοί συμφώνησαν να δώσουν 75 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ συν 11 εκατομμύρια μπόνους) και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ