ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Μπλαουγκράνα" ως το 2024 ο Άλμπα με ρήτρα μισό δις €!

Barcelona defender Jordi Alba reacts after the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 27, 2019. Barcelona won 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona defender Jordi Alba reacts after the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 27, 2019. Barcelona won 3-0. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τζόρντι Άλμπα θα πάρει ποδοσφαιρική... σύνταξη στην Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει συμφωνία με τον παίκτη για συμβόλαιο ως το 2024, με τη ρήτρα να εκτινάσσεται στα ύψη.

Από το 2012 (όταν και μετακόμισε στο "Καμπ Νόου" από την Βαλένθια) ο Τζόρντι Άλμπα έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής 282 συμμετοχές και 14 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ενώ είναι ο καλύτερος "τροφοδότης" του Λιονέλ Μέσι έχοντας βγάλει 20 ασίστ για τον Αργεντινό αυτή την επταετία.

Η σχέση του πάντως με την "Μπάρσα" όχι μόνο δεν πρόκειται να τελειώσει αλλά θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα, με τους "μπλαουγκράνα" να γνωστοποιεί πως ηρθε σε συμφωνία με τον 29χρονο Ισπανό αριστερό μπακ για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Σημειώνεται πως με τον Άλμπα, που στο πρόσφατο 6-1 επί της Σεβίλλης συμπλήρωσε 200 νίκες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η ομάδα της Καταλανωνίας ήρθε επίσης σε συμφωνία για να μπει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο που θα υπογράψει (μέσα στις προσεχείς ημέρες), ύψους 500.000.000 ευρώ!

Γεγονός που πιστοποιεί πως τον υπολογίζει πάρα πολύ και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει άλλη ομάδα να της τον "κλέψει" καταβάλλοντας το ποσό της ρήτρας του, όπως έγινε πχ πριν δύο χρόνια στην περίπτωση με τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ