ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ: Δυο γκολ σε 15 λεπτά οι γηπεδούχοι

Barcelona's Arthur, right, celebrates with Lionel Messi after scoring his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villarreal CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sep. 24, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Arthur, Barcelona, AP IMAGES AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πέτυχε δυο γκολ με τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ με τον Γκριεζμάν να ανοίγει το σκορ και τον Αρτούρ να πετυχαίνει το 2-0. (VIDEOS)

Η Μπαρτσελόνα που προερχόταν από μια εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα ήθελε να δείξει αντίδραση και να μπει δυνατά στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και το κατάφερε.

Οι μπλαουγκράνα πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων πριν καν συμπληρωθούν δεκαπέντε λεπτά στην αναμέτρηση. Το 1-0 έγινε μόλις στο 6' λεπτό με τον Γκριεζμάν να σκοράρει μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μέσι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του Γάλλου επιθετικού με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με τον Γκριεζμάν να έχει να σκοράρει από τις 25 Αυγούστου και στο ματς με την Μπέτις.

Στο 15' ήρθε το δεύτερο τέρμα της ομάδας της Βαρκελώνης με τον Αρτούρ να πετυχαίνει ένα φανταστικό γκολ από απόσταση σαράντα μέτρων περίπου. Ο Βραζιλιάνος έπιασε ένα φανταστικό σουτ και έστειλε τη μπάλα στο δεξί γάμα της εστίας τους.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ