ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει τον Έρικ Γκαρσία της Μάντσεστερ Σίτι

Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Eric Garcia during the English League Cup soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει δικό της τον 19χρονο κεντρικό αμυντικο της Μάντσεστερ Σίτι, Έρικ Γκαρσία, τον οποίο βλέπει σαν αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα ψάχνεται για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και ο Έρικ Γκαρσία είναι μια περίπτωση που εξετάζει, σύμφωνα με την Mundo Deportivo. Ο 19χρονος Ισπανός στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι, έχει συμβόλαιο με τους "Πολίτες" μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στην Αγγλία, αλλά η προοπτική των "Μπλαουγκράνα" ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν στο πρόσωπο του Γκαρσία, τον αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έφτασε τα 33, συν την περίεργη κατάσταση του Σαμουέλ Ουμτιτί, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Υπάρχουν δύο σενάρια σχετικά με το πως θα κινηθούν οι Καταλανοί για να τον επαναφέρουν στην Βαρκελώνη. Το πρώτο, είναι η καταβολή μικρού αντιτίμου στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Το δεύτερο είναι να περιμένουν μέχρι το χειμώνα, να διαπραγματευτούν μαζί του, και να έρθει ο Γκαρσία ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Έρικ Γκαρσία το καλοκαίρι του 2017, έναντι 1.7 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος έπαιξε 19 φορές με την πρώτη ομάδα, εκ των οποίων οι 13 για το πρωτάθλημα, και μια για το Champions League κόντρα στην Dinamo Zagreb.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ