ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στο προσκήνιο ο Γουίλιαν Ζοζέ

Real Sociedad's Martin Odegaard, back, goes to celebrates with teammates Willian Jose and Portu after Wiilian Jose scored the second goal of their during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Sociedad's Martin Odegaard, back, goes to celebrates with teammates Willian Jose and Portu after Wiilian Jose scored the second goal of their during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Alaves at Reale Arena stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Sept. 26, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Μπαρτσελόνα αναζητά τον αντικαταστάτη των τραυματιών Λουίς Σουάρες και Ουσμάν Ντεμπελέ, με το όνομα του 28χρονου επιθετικού της Σοθιεδάδ, Γουίλιαν Ζοζέ να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Εντός της ημέρας ο Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα στον τένοντα του δεξιού δικέφαλου μηριαίου. Ο Γάλλος εξτρέμ, που έχει ταλαιπωρηθεί την τελευταία διετία από πολλούς τραυματισμούς, θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, το οποίο σημαίνει πως ο Κίκε Σετιέν, μετά τον Λουίς Σουάρες, δεν μπορεί να υπολογίζει σε έναν ακόμα επιθετικό.

Ωστόσο, όταν επιβεβαιωθεί κι επίσημα πως ο Ντεμπελέ θα απουσιάσει από το υπόλοιπο της σεζόν, οι διοικούντες την "Μπάρτσα", με την έγκριση της Λίγκας, θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, παρότι βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου. Ο λόγος είναι, προφανώς, η σοβαρότητα του τραυματισμού του Γάλλου μεσοεπιθετικού, αλλά κι η απουσία του Σουάρες.

Το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές ως πιθανοί αντικαταστάτες του Ουρουγουανού σταρ και του Ντεμπελέ, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του 28χρονου επιθετικού της Σοθιεδάδ, Γουίλιαν Ζοζέ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος -με ισπανική υπηκοότητα- βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο κόντρα στην Τότεναμ, αλλά την τελευταία στιγμή η περίπτωσή του δεν προχώρησε εξαιτίας διαφωνίας των δύο ομάδων στο οικονομικό κομμάτι. Tην εφετινή σεζόν μετράει οχτώ γκολ σε 22 αγώνες και είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της Σοθιεδάδ στην εξαιρετική πορεία της σε πρωτάθλημα και Copa del Rey.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΚΑΣ ΠΕΡΕΘ - ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

Ωστόσο, όπως αναφέρει η " Mundo Deportivo", ο Ζοζέ είναι ένας παίκτης που αρέσει ιδιαίτερα στον Σετιέν, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2024, υπάρχει ρήτρα ύψους 70.000.000 ευρώ. Είναι δεδομένο, βέβαια, πως αν κλείσει το deal μεταξύ των δύο ομάδων, το ποσό θα είναι πολύ πιο χαμηλό, αλλά δεν παύει να αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντα για τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα.

Από εκεί και πέρα, έντονα παίζουν και οι περιπτώσεις του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ και νυν της Αλαβές, Λούκας Πέρεθ, αλλά και στράικερ της Σαραγόσα, Λουίς Σουάρες. Τα πάντα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για τους Καταλανούς.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ