ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι ισοφάρισε τον Κριστιάνο στα γκολ!

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right celebrates next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo after scoring his team's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday March 23, 2014. (AP Photo/Paul White)
FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina, right celebrates next to Real Madrid's Cristiano Ronaldo after scoring his team's 2nd goal during a Spanish La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday March 23, 2014. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βιγιαρεάλ ο Λιονέλ Μέσι έπιασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ όσον αφορά στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Κατακτητές της κορυφής! Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία στο "Μαδριγάλ" καθώς με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Βιγιαρεάλ στο 90ο λεπτό και με το οποίο μείωσε σε 4-3 (στο 93' ήρθε και η ισοφάριση από τον Λουίς Σουάρες σε ένα από τα κορυφαία ματς της χρονιάς) μοιράζεται πλέον μία σπουδαία πρωτιά μαζί με τον Κριστιάνο Ροναλντο.

Αυτή έχει να κάνει με τον κορυφαίο σκόρερ σε όλη τη ιστορία των πέντε μεγαλυτέρων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο να έχουν πετύχει αμφότεροι 414 γκολ!

Ο Μέσι έχει φτάσει σε αυτό το ασύλληπτο νούμερο σκοράροντας για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και μόνο ενώ ο Ρονάλντο χρειάστηκε να αρθροίσει τα 311 γκολ του στην La Liga με την Ρεάλ, τα 84 στην Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα 19 στην Serie A με την Γιουβέντους!

Μένει να δούμε πόσο ακόμα πιο ψηλά θα ανεβάσουν τον πήχη οι δύο σούπερ σταρ, με τον "CR7" να έχει δείχνει να έχει αρκετά χρόνια καριέρας μπροστά του αν και 34 και τον "Pulga" το ίδιο, όντας πλέον 31 ετών.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ