ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: O Κούμαν θέλει Βαϊνάλντουμ, η διοίκηση επιστροφή Τιάγκο

Μπαρτσελόνα: O Κούμαν θέλει Βαϊνάλντουμ, η διοίκηση επιστροφή Τιάγκο

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή και επιθυμεί την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα από την Μπάγερν, σε αντίθεση με τον Κούμαν που προτιμάει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να επαναφέρει τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ για την μεσαία γραμμή σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ολλανδός τεχνικός προτιμάει τον συμπατριώτη του, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να ταιριάξει καλύτερα με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ στην μεσαία γραμμή των μπλαουγκράνα. Η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής έχει επικοινωνήσει μόνο με τους εκπροσώπους του 29χρονου Ολλανδού μέσου, χωρίς να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής στην Λίβερπουλ.

Ως προς τον Τιάγκο Αλκάνταρα, οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό επιδιώκουν να τον επαναφέρουν τον στο ρόστερ τους. Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, πουλήθηκε στους Βαυαρούς το 2013, έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, αξίζει να τονιστεί ότι εμπλέκονται σε αυτό το σενάριο και οι ρεντς, οι οποίοι περιμένουν να πουλήσουν τον Βαϊνάλντουμ για να έχουν τους πόρους να προχωρήσουν στην απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ