ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ντιέγκο Κάρλος ο πόθος για το κέντρο της άμυνας

Sevilla's Diego Carlos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Diego Carlos reacts during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and Levante at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Ο 27χρονος στόπερ της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος, είναι ο μεγάλος στόχος της Μπαρτσελόνα. Στα 75 εκατ. ευρώ η ρήτρα του, τον Ράκιτιτς βάζουν στο τραπέζι των συζητήσεων οι "μπλαουγκράνα" για να ρίξουν το ποσό.

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να κινηθεί για κεντρικό αμυντικό και αριστερό μπακ το καλοκαίρι, στο πλαίσιο της ενίσχυσης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για τη θέση του στόπερ, ο διακαής πόθος είναι ο Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης. Ο 27χρονος, με ύψος 1.86, παίζει στην ομάδα της Ανδαλουσίας από το καλοκαίρι του 2019, προερχόμενος από τη Ναντ (τον πούλησε 15 εκατ. ευρώ).

Η ρήτρα του Βραζιλιάνου είναι στα 75 εκατ. ευρώ, αλλά η Μπάρτσα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό για το κέντρο της άμυνας, καθώς τα πολλά χρήματα θα επιδιώξει να τα δώσει για την επίθεση (Νεϊμάρ, Λαουτάρο Μαρτίνες). Γι' αυτό στο τραπέζι των συζητήσεων με τη Σεβίλλη θα βάλει τον Ιβάν Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης, που κοστολογείται 20 εκατ. ευρώ, είναι φευγάτος και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στη Σεβίλλη, με την οποία έπαιξε από το 2010 μέχρι το 2014. Ο μεγάλος αντίπαλος των "μπλαουγκράνα" στη διεκδίκηση του Ντιέγκο Κάρλος φαίνετα πως είναι η Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ εκτιμά πως ο Βραζιλιάνος θα "δέσει" εξαιρετικά με τον Φαν Ντάικ. Οι "Ρεντς" είχαν δώσει το καλοκαίρι του 2017 στη Σαουθάμπτον 85 εκατ. ευρώ για τον Ολλανδό.

Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Κάρλος στη Σεβίλλη λήγει το 2024. Στο παρελθόν έχει παίξει και σε Πόρτο Β', Εστορίλ, Madureira-RJ, Paulista, São Paulo B και Desportivo Κ20. Την τρέχουσα σεζόν που διεκόπη λόγω κορονοϊού έκανε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε δύο γκολ.



TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ