ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κινείται νομικά εναντίον του Αρτούρ

Μπαρτσελόνα: Κινείται νομικά εναντίον του Αρτούρ

Ο Αρτούρ εξακολουθεί να αρνείται να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και το κλαμπ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Αρτούρ δεν επέστρεψε στη Βαρκελώνη, αρνείται να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Μπαρτσελόνα και το κλαμπ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον του. Η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" όχι μόνο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, αλλά πλέον εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους θα τον τιμωρήσει.

Το νομικό επιτελείο, ο τεχνικός διευθυντής Ερίκ Αμπιντάλ και ο CEO Γκράσκαρ Γκράου έχουν βάλει κάτω τα δεδομένα και προετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους. Μία από τις ποινές που θα επιβληθούν στον 24χρονο είναι να μην πληρωθεί ξανά μέχρι την ολοκλήρωση του Champions League, όπου μετέχει η Μπάρτσα (αντιμετωπίζει στο Καμπ Νόου τη Νάπολι στις 8 Αυγούστου, στη ρεβάνς του 1-1).

Ο Αρτούρ υποστηρίζει ότι έχει δοθεί εντολή στο προπονητικό τιμ να μην χρησιμοποιηθεί ξανά και ότι δεν ήθελε να επιστρέψει σε ένα περιβάλλον στο οποίο γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται. Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτησή του στις 27 Ιουνίου και από τότε δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποιον από τους αγώνες της ομάδας της Βαρκελώνης. Ή έμενε στον πάγκο ή εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ