ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η Τότεναμ θέλει να της "κλέψει" τον Ραμπιό

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Στην περίπτωση του Αντριέν Ραμπιό δεν αποκλείεται να συμβεί ανατροπή και ο ποδοσφαιριστής αντί για την Μπαρτσελόνα να καταλήξει στην Τότεναμ με κανονική μεταγραφή.

Ισπανικά και αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει τακτοποιήσει ακόμη την υπόθεση του Αντριέν Ραμπιό, με τις δύο πλευρές να έχουν μείνει μόνο στα λόγια, χωρίς να έχουν υπογράψει τη μεταξύ τους συμφωνία για να πάει ο παίκτης στην Καταλονία το καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Παρί.

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν εξαιτίας του θανάτου της γιαγιάς του Γάλλου, ωστόσο το υπόλοιπο διάστημα που ακολούθησε η πλευρά του Ραμπιό δεν είχε καμία επικοινωνία με την Μπάρτσα, ενώ τα μίντια εικάζουν ότι έπαιξε το ρόλο της η ανακοίνωση της απόκτησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Σε όλο αυτό έρχονται να προστεθούν τα αγγλικά ρεπορτάζ που επισημαίνουν ότι η Τότεναμ θέλει να εκμεταλλευτεί την "παγωμάρα" ανάμεσα σε Ραμπιό και Μπάρτσα. Οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται έτοιμοι να πληρώσουν την Παρί Σεν Ζερμέν 20.000.000 ευρώ, τώρα, και να πάρουν τον ταλαντούχο χαφ άμεσα...

Εννοείται πως οι Γάλλοι, που από χρήματα δεν έχουν ανάγκη, θα πετούσαν τη... σκούφια τους για τα 20.000.000 της Τότεναμ αντί για το τίποτα της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ