ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Ο Ενρίκε θα παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα"

BARCELONA, SPAIN - JULY 25:  FC Barcelona President Josep Maria Bartomeu and Head coach Luis Enrique look on during a FC Barcelona training session at Ciutat Esportiva de Sant Joan Despi on July 25, 2014 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
BARCELONA, SPAIN - JULY 25: FC Barcelona President Josep Maria Bartomeu and Head coach Luis Enrique look on during a FC Barcelona training session at Ciutat Esportiva de Sant Joan Despi on July 25, 2014 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) GETTY IMAGES

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Ζοζέπ Μπαρτομέου, καθώς υποστήριξε τον Λουίς Ενρίκε και δήλωσε ότι θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά το τέλος της σεζόν.

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησης του Λουίς Ενρίκε απ' τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, έβαλε ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Ζοζέπ Μπαρτομέου, με δηλώσεις του στη MARCA. Επίσης, μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την ταπεινωτική ήττα που γνώρισαν οι Καταλανοί απ' την Παρί Σεν-Ζερμέν (4-0) για τη φάση των "16" του Champions League. Μάλιστα, δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σύντομη απομάκρυνσή του.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό, μιας κι ο Μπαρτομέου δήλωσε ότι ο 46χρονος τεχνικός θα συνεχίσει να βρίσκεται στο "τιμόνι" της ομάδας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν (2016/17).

"Έχουμε συμφωνήσει να μιλήσουμε τον Απρίλιο. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι κι εκεί θα παραμείνουμε μέχρι το τέλος της περιόδου. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τον προπονητή που θέλουμε. Ο Ενρίκε κάνει καλή δουλειά και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα".

Επιπλέον, σχετικά με την απομάκρυνση του Ενρίκε δήλωσε: "Δεν υπάρχει δεύτερο πλάνο. Είμαστε ενωμένοι και τα αποδυτήρια μας διαθέτουν φιλοδοξία".

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι, η οποία θα ολοκληρωθεί σύντομα: "Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι ήρεμοι. Επιθυμεί να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα κι αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Όλα πάνε καλά. Οι διαδικασίες κυλούν αργά, αλλά ενεργούμε με διακριτικότητα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ