ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτομέου: "Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από οποιονδήποτε παίκτη"

FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's president Josep Maria Bartomeu gestures prior to a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in San Joan Despi, Spain, Friday, July 25, 2014. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξή Τύπου, στην οποία μίλησε και για την υπόθεση Νεϊμάρ και την απόφασή του να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξή Τύπου, όπου μίλησε για την υπόθεση Νεϊμάρ και αναφέρθηκε στην απόφαση του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

"Ήταν απόφαση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει και εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μείνει. Σεβόμαστε την απόφασή του κι ας μη συμφωνούμε. Η Μπαρτσελόνα είναι πάνω από οποιονδήποτε παίκτη.

Είμαστε ένας σύλλογος με 118 χρόνια ιστορίας, με σπουδαίους παίκτες, με πάνω από 140.000 μέλη και ανήκει σε όλους μας, όχι σε κάποιον σεΐχη ή ολιγάρχη.

Η αφοσίωση του Μέσι ή του Ινιέστα αποτελεί για μας παράδειγμα. Είχαμε προειδοποιηθεί πως ο Νεϊμάρ μπορούσε να φύγει, γι’ αυτό και αυξήσαμε τη ρήτρα του και τώρα αναζητούμε τον αντικαταστάτη του. Με τα χρήματα αυτά έχουμε τη δυνατότητα να τον βρούμε. Θα τα διαχειριστούμε με σύνεση", ανέφερε ο Μπαρτομέου και είπε ακόμα:

"Ο κόσμος μάς θαυμάζει ως σύλλογο. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών και θα συνεχίσει να ηγείται αυτής της ομάδας".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ