ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H Μπαρτσελόνα θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε

Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White)
Barcelona head coach Ernesto Valverde sits on the bench prior to the Copa del Rey final soccer match between Barcelona and Sevilla at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα θέλουν να προχωρήσουν σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο μεταγραφών, αλλά οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επέκταση του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε. ρών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo", οι Καταλανοί θέλουν μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να κάνουν μία συζήτηση με τους εκπροσώπους του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευ

Το συμβόλαιο του Βαλβέρδε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, με τους "μπλαουγκράνα" να διατηρούν οψιόν γι' ακόμα μία σεζόν. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του 54χρονου προπονητή και θέλουν άμεσα να ολοκληρώσουν τα διαδικαστικά προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης για αρκετά χρόνια.

Στην πρώτη χρονιά του Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το νταμπλ, ενώ αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Champions League από τη Ρόμα. Η φετινή σεζόν έχει αρχίσει ιδανικά, αφού οι Καταλανοί πανηγύρισαν την κατάκτηση του Supercopa απέναντι στη Σεβίλλη.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Βαλβέρδε, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί η "χρυσή τομή" και θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ