ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Γκρέμιο για τον Αρτούρ

Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos)
Jose Luis Gomez, right, of Argentina's Lanus fights for a ball with Arthur of Brazil's Gremio, during a first leg Copa Libertadores final soccer match in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. (AP Photo/Wesley Santos) AP PHOTO/WESLEY SANTOS

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Γκρέμιο για την απόκτηση του Αρτούρ, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που οι "μπλαουγκράνα" καταβάλλουν 30.000.000 ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα τον προσεχή Ιούλιο.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρ. Οι "μπλαουγκράνα" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Γκρέμιο για την απόκτηση του 21χρονου χαφ, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που καταβάλλουν 30.000.000 ευρώ στη βραζιλιάνικη ομάδα τον προσεχή Ιούλιο.

Παράλληλα, στο deal έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία αγγίζουν τα 9.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα καταλανικά ΜΜΕ, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών "σφραγίστηκε" το βράδυ του Σαββάτου, καθώς το τελευταίο διάστημα ο Αθλητικός Διευθυντής της "Μπάρτσα", Ρόμπερτ Φερνάντεθ βρισκόταν στο Πόρτο Αλέγκρε για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Αρτούρ είναι μία απ' τις αποκαλύψεις της εφετινής σεζόν στο βραζιλιάνο πρωτάθλημα, έχοντας 39 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Wesley Santos

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ