ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρντιόλα: "Είναι πολύ δύσκολο"

Barcelona's coach Josep Guardiola
Γκουαρντιόλα EMPICS SPORT

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως τώρα που η διαφορά μειώθηκε στους τέσσερις από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιο δύσκολο για την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Να ρίξει τους τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας επιχείρησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μετά τη μείωση της διαφοράς στους τέσσερις από τη Ρεάλ Μαδρίτης πολλοί θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα θα κατακτήσει την Πριμέρα Ντιβιζιόν ξανά, αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει πως είναι τόσο εύκολο.

Ο 41χρονος τεχνικός θεωρεί πως αυτή τη στιγμή η Μπάρτσα έχει πολύ μεγάλη πίεση, αφού δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος. Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να διατηρεί απόσταση ασφαλείας και να μπορεί να κάνει ένα ακόμη στραβοπάτημα, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους Καταλανούς αν θέλουν να στεφθούν πρωταθλητές.

Αναλυτικά ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Εκείνοι μπορούν να χάνουν βαθμούς, αλλά εμείς όχι. Είναι πολύ πιο δύσκολο τώρα απ' ό,τι όταν ήμασταν 10 βαθμούς πίσω. Φαίνεται λες και έχουμε ήδη πάρει το πρωτάθλημα, αλλά οι τέσσερις βαθμοί είναι μεγάλη απόσταση. Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμα. Καμία ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος δεν έχει ανατρέψει την κατάσταση, όταν βρέθηκε 10 βαθμούς πίσω".

Όσο για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Χετάφε ο Γκουαρντιόλα ανέφερε πως υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές του οι οποίοι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι: "Οι Ζεράρντ Πικέ και Ντάνι Άλβες είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση ν' αγωνιστούν".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ