Εγγύηση 3.400.000 ευρώ για Νεϊμάρ και Μπαρτσελόνα από τον δικαστή

Ο δικαστής όρισε υψηλή εγγύηση στους κατηγορούμενους για την υπόθεση Νεϊμάρ, μεταξύ των οποίων στον Βραζιλιάνο, την Μπαρτσελόνα και τους προέδρους της.

Ο δικαστής Χοσέ ντε λα Μάτα όρισε εγγύηση 3.400.000 ευρώ στους κατηγορούμενους για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, μετά από μήνυση της εταιρίας "DIS" που διεκδικεί μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη μεταγραφή.

Το ποσό ορίστηκε κατόπιν εισαγγελικής εισήγησης, αφού το κατηγορητήριο περιλαμβάνει αδικήματα όπως η απάτη και η διαφθορά. Τα χρήματα θα πρέπει να πληρώσουν μαζί ο Νεϊμάρ, οι γονείς του, ο νυν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο πρώην πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, ο σύλλογος και η Σάντος.

Πρόκειται για τη δεύτερη δικαστική υπόθεση που αφορά στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου στους Καταλανούς, μετά από μήνυση της βραζιλιάνικης εταιρίας που κατείχε μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη, ωστόσο έλαβε πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που έπρεπε να λάβει, με βάση το πραγματικό κόστος της μεταγραφής, που δεν ήταν εκείνο που ανακοινώθηκε.

Η δίκη, η οποία άρχισε πριν από αρκετό καιρό, θα συνεχιστεί κανονικά, αφού ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εφέσεων και μένει να οριστεί η επόμενη δικάσιμος.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24