ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Ντιγκινί κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ντιγκινί, Μουνάφο EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, δεν υπολογίζει στον Νικολά Ντιγκινί (6 γκολ, 22 συμ.) για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη. Εκτός κι ο τιμωρημένος Γιαννούλης.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη (3/3, 19:30) στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει στον 29χρονο Γάλλο εξτρέμ, Νικολά Ντιγκινί.

Στην αναμέτρηση της προηγούμενης (23ης) αγωνιστικής ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά λόγω αυτών των ενοχλήσεων αντικαταστάθηκε από τον Μπρούνο Φελίπε στο 53ο λεπτό. Εκτός είναι και ο 22χρονος, Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Ντιγκινί έχει δώσει στους Περιστεριώτες έξι γκολ σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου:

Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουάρντα, Μπουσούλατζιτς, Χατζηισαίας, Κυριακίδης και Στρούγγης.

Ύστερα από 23 ματς, ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει 43 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Ξάνθη 32 και βρίσκεται στην 5η.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ