Ολοκληρώνεται του Κατράνη στη Σεντ Ετιέν

Ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην Σεντ Ετιέν βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κατράνης με τους Γάλλους να επανέρχονται με νέα πρόταση την οποία σύμφωνα με πληροφορίες του Spor24.gr έχει αποδεχτεί ο Ατρόμητος.

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία φορώντας τη φανέλα της Σεντ Ετιέν βρίσκεται ο Αλέξανδρος Κατράνης. Οι Γάλλοι επανήλθαν με νέα πρόταση στον Ατρόμητο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr την έχει αποδεχτεί.

Όπως γράψαμε από την Πέμπτη η βασική διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν σε κάποια μπόνους που ζητούσε η ομάδα του Περιστερίου να μπουν ώστε να δώσει τη συγκατάθεση της.

Αυτό έγινε και ο Ατρόμητος άνοιξε την πόρτα στον Έλληνα άσο για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκεται ένα βήμα από τη μεταγραφή του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ "DEAL"

Δίνει 600.000 ευρώ η Σεντ Ετιέν στον Ατρόμητο για Κατράνη

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Quiz: Ποιος Κούγιας είσαι;

Είσαι ο τηλεΚούγιας ή απλά ο Πρόεδρος Κούγιας; Κάνε το τεστ και μάθε!

Πόσοι ήταν τελικά οι νεκροί του Πολυτεχνείου;

Η ιστορικός Ελένη Κούκη απαντάει στις ερωτήσεις μας για τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου, τη φιλολογία που στήνεται γύρω από αυτή και τα εγκλήματα της Δικτατορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ