Κάναντι: "Μας έλειψε το γκολ"

Κάναντι: "Μας έλειψε το γκολ"

Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του που στέρησαν από τον Ατρόμητο έναν βαθμό που θα του έδινε και μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να πάρει έναν βαθμό και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την έξοδο του στην Ευρώπη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που παρά τις δυσκολίες είχε τον χαρακτήρα για να φτάσει στη νίκη.

"Σήμερα με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και είμαστε απογοητευμένοι μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όσον αφορά το ματς στα πρώτα 30' μπήκαμε καλά. Το πλάνο μας ήταν σωστό και αυτό φαίνεται και από τις ευκαιρίες που είχαμε σε αυτό το διάστημα.

Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος αφού δεν είχαμε πάρει το προβάδισμα ήρθε το γκολ του αντιπάλου στη συνέχεια κάναμε 4-5 ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μένουμε με την πίκρα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό.

Θεωρώ ότι μας έλειψε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ. Να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τον χαρακτήρα που έδειξε με τόσο δύσκολες συνθήκες να πετύχει μια τόσο σπουδαία νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτές τις ομάδες".

Θεωρείτε ότι αδίκησε τον εαυτό του ο Ατρόμητος;

"Ναι όταν στον Παναθηναϊκό κάνεις 7-8 ευκαιρίες και δεν μπορείς να κάνεις γκολ μπορείς να το πεις. Αυτό είναι στη σούμα που μας έλειψε".

Παρότι δεν πήρατε τον βαθμό, εξασφαλίσατε μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα και μαθηματικά την έξοδο σας στην Ευρώπη;

"Δεν ξέρω ακόμα τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια. Αν νίκησε η Ξάνθη έχει πιθανότητες για την 4η θέση αν κάνει τρεις νίκες και εμείς τρεις ήττες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κερδίσουμε τον Πλατανιά στο επόμενο παιχνίδι".

Πρόσφατα ανανεώσατε το συμβόλαιο σας, τι οραματίζεστε για την επόμενη περίοδο;

"Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Πάντα να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά αλλά είμαστε αισιόδοξοι, αυτό είναι το μεγάλο κίνητρο για όλους μέσα στον σύλλογο να διατηρήσουμε και του χρόνο και να μην ξεχνάμε ότι η 4η θέση είναι σαν πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο καθώς μπροστά μας έχουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτό θα επιδιώξουμε και μαθηματικά την επόμενη εβδομάδα".

Περιμένατε καλύτερη αντίδραση από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες;

"Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες ευκαιρίες αλλά είχαμε δυο καλές στιγμές Θεωρώ πως θα πρέπει αν το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς".

*Στο παιχνίδι κόπηκαν 4.147 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 27.900 ευρώ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24