ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Χωρίς τους τρεις βασικούς δανεικούς οι Περιστεριώτες

ÊÕÐÅËËÏ / ÇÑÁÊËÇÓ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
Ατρόμητος MOTIONTEAM

Χωρίς το "βαρύ πυροβολικό" Κουλούρη, αλλά και τους Χατζηϊσαΐα - Γιαννούλη, θα παραταχθεί το Σάββατο (3/11, 16.00) ο Ατρόμητος απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Κάναντι.

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/11, 16.00) στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που κάνει την υπέρβαση και επικρατήσει, τότε η 9η αγωνιστική θα τον βρει μόνο πρώτο στη βαθμολογία. Η αποστολή του, ασφαλώς, δεν είναι καθόλου εύκολη, ειδικά από τη στιγμή που θα λείπουν τρεις από τους καλύτερους παίκτες.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της Super League με τα επτά γκολ, Ευθύμης Κουλούρης, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ούτε οι Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηϊσαΐας. Και οι τρεις ανήκουν στον ΠΑΟΚ και έχει συμφωνηθεί να μην παίξουν στους αγώνες με τον Δικέφαλο.

Μάλιστα και οι τρεις έχουν αγωνιστεί σε όλα τα εφετινά παιχνίδια του Ατρόμητου. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει, επίσης, στον Θόδωρο Βασιλακάκη, ο οποίος είναι τραυματίας (κάκωση έξω πλαγίου) και θα μείνει εκτός περίπου τρεις εβδομάδες. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (2/11) ανακοινώθηκε η 19άδα, που απαρτίζεται από τους εξής:

Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Μανούσος, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Λαζαρίδης, Ουγκράι, Στρούγγης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδης. Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από οκτώ αγώνες έχει 22 βαθμούς (ξεκίνησε με -2), ενώ ο δεύτερος Ατρόμητος είναι στο -2.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ