ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Άνχελ: "Ωφελημένο το ελληνικό πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στους ομίλους Champions League"

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ισπανός αριστερός μπακ του Αστέρα, Άνχελ Μαρτίνεθ, έπλεξε το εγκώμιο της γεμάτης Τούμπας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα θα βγει ωφελημένο από την ενδεχόμενη πρόκριση των δύο "Δικεφάλων" στους ομίλους του Champions League.

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ έκανε το ντεμπούτο του στις εγχώριες διοργανώσεις με τη φανέλα του Αστέρα, στην ήττα (1-0) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο 27χρονος Ισπανός αριστερός μπακ μίλησε στο "Radio Marca" για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι θα βγει ωφελημένο από την ενδεχόμενη πρόκριση των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League (η ΑΕΚ κόντρα στη Βίντι κι ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα).

"Ευτυχώς έκανα το ντεμπούτο μου στο ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα γήπεδο γεμάτο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τους βασικούς του, αν και την Τετάρτη έχουν ματς για τα playoffs του Champions League. Το πέναλτι έκρινε το ματς.

Η προσαρμογή μου στην Ελλάδα είναι ομαλή. Είναι μια χώρα που έχει τόσα πολλά πράγματα, μοιάζει με την Ισπανία κλιματικά. Ίσως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να είναι πιο δυναμικό, παρά τεχνικό. Ξέρουμε ότι οι τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι δύσκολες για εμάς (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός).

Το πρωτάθλημα θα ωφεληθεί εάν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ μπουν στους ομίλους του Champions League, έτσι θα φανεί ότι το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καλό. Δεν έχουμε θέσει στόχους. Θα δούμε πώς θα πάει στην αρχή. Όταν περάσουν μερικά ματς, θα μπορέσουμε να θέσουμε ένα ρεαλιστικό στόχο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ