ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι του Ελνενί!

Arsenal's Mohamed Elneny during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Mohamed Elneny during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αιγύπτου, ο πατέρας του μέσου της Άρσεναλ, Μοχάμεντ Ελνενί βρήκε στο σπίτι του γιου του, στην πόλη Mahalla Al-Kubra, ένα πτώμα και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Μία τρομερή είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου με πρωταγωνιστή, άθελά του, τον μέσο της Άρσεναλ, Μοχάμεντ Ελνενί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αιγυπτιακής ιστοσελίδας " 24.ae", ο πατέρας του 27χρονου χαφ εντόπισε ένα πτώμα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, στην πόλη Mahalla Al-Kubra.

Συγκεκριμένα, το πτώμα βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού, το οποίο είναι υπό κατασκευή, με τον πατέρα του Ελνενί να καλεί άμεσα την αστυνομία. Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα, ενώ δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος.

Ο Ελνενί αγωνίστηκε στους "κανονιέρηδες" τα τελευταία 3,5 χρόνια, μετρώντας δύο γκολ και οχτώ ασίστ σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 75 φορές διεθνής με την Αίγυπτο, έχοντας σημειώσει και έξι τέρματα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ακόμη δύο παίκτες της Άρσεναλ και συγκεκριμένα οι Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσιντας είχαν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από αγνώστους στο Λονδίνο, με τον Βόσνιο μπακ να σώζει τον συμπαίκτη του!

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ