ΑΡΣΕΝΑΛ

Η προφητική δήλωση του Οζίλ για Κολάσινατς

Arsenal's Mesut Ozil, right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, with teammate Sead Kolasinac, centre, during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London, Wednesday Feb. 27, 2019. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal's Mesut Ozil, right, celebrates scoring his side's first goal of the game against Bournemouth, with teammate Sead Kolasinac, centre, during their English Premier League soccer match at the Emirates Stadium in London, Wednesday Feb. 27, 2019. (Adam Davy/PA via AP) AP

Ο Σιντ Κολάσινατς έσωσε τον συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Μεσούτ Οζίλ, σε επίθεση με μαχαίρι. Μια δήλωση του Γερμανού για τον Βόσνιο πριν από πέντε μήνες έμελλε ν' αποδειχθεί προφητική και πλέον έχει γίνει viral! (VIDEO)

Ο Μεσούτ Οζίλ, δέχθηκε την Πέμπτη (25/7) το απόγευμα επίθεση με μαχαίρι καθώς βρισκόταν στο όχημά μου και ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, έσπευσε σε βοήθεια, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε.

Το φως της δημοσιότητας είδε την Παρασκευή σοκαριστική φωτογραφία από την στιγμή που ο δράστης της επίθεσης έβγαλε το μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά προς τον Οζίλ. Κι όμως μια συνέντευξή του μαζί με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ πριν από πέντε μήνες έμελλε ν' αποδειχθεί προφητική και πλέον να γίνει viral.

Ο Γερμανός κι ο Γκαμπονέζος κλήθηκαν ν' απαντήσουν στο ερώτημα: "Αν μπαίνατε σε καυγά, ποιον συμπαίκτη σας στην Άρσεναλ θα φωνάζατε για βοήθεια;". Και οι δύο έγραψαν στη σχετική κάρτα το όνομα του 26χρονου Βόσνιου. Η στάση του Κολάσινατς, ο οποίος δεν δίστασε ούτε στιγμή, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε απέβη καθοριστική για να μπορέσει ο Εζίλ να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο σε τουρκικό εστιατόρια του Λονδίνου.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ