ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Άρσεναλ "έδιωξε" τον Ράμσεϊ

Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Aaron Ramsey, left, scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, Oct. 7, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Άρον Ράμσεϊ, μέσω του εκπροσώπου του, είχε ζητήσει να του εξηγήσει η Άρσεναλ επί προσωπικού γιατί δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Η συζήτηση έγινε και ο Ουαλός, οριστικά πια, φεύγει από τους "Κανονιέρηδες".

Δημοσίευμα του Sky Sports αποκαλύπτει πως άνθρωποι της Άρσεναλ συζήτησαν με τον Άρον Ράμσεϊ μετά το 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας, την περασμένη Κυριακή, και του έκαναν ξεκάθαρο πως δεν θα του γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Για να γίνει αυτή η συζήτηση, χρειάστηκε πρώτα ο εκπρόσωπος του Ουαλού σταρ να εκφράσει στα μίντια την απογοήτευση του πελάτη του επειδή κανένας από τους "Κανονιέρηδες" δεν του εξήγησε σε προσωπικό επίπεδο τους λόγους που δεν θα του γίνει νέα πρόταση και γιατί αποσύρθηκε από το τραπέζι η τελευταία που του έγινε.

Βάσει αυτού, ο Άρον Ράμσεϊ από τον Γενάρη θα είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και ήδη κλαμπ επιπέδου Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Παρί, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Δεν αποκλείεται πάντως να βρεθεί ομάδα να πληρώσει κάποια χρήματα, κοντά στα 15.000.000 ευρώ, όπως γράφουν στην Αγγλία και να πάρει τον διεθνή χαφ από τις αρχές του Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ