ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ απέκτησε 9χρονο ταλέντο από τη Νιγηρία

Η Άρσεναλ απέκτησε 9χρονο ταλέντο από τη Νιγηρία

Η Άρσεναλ βρήκε ένα... ακατέργαστο διαμάντι στα πόδια του 9χρονου Τζέιντεν Αντετίμπα από τη Νιγηρία και τον απέκτησε για τις ακαδημίες της.

Η τακτική της Άρσεναλ να επενδύει σε προϊόντα από τις ακαδημίες της πολλές φορές την οδηγεί σε περίεργες ατραπούς, όπως η απόκτηση ενός... 9χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία!

Ο Τζέιντεν Αντετίμπα, ο οποίος γεννήθηκε στη Νιγηρία αλλά πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στη Νότια Αφρική, υπέγραψε συμφωνητικό με τους "κανονιέρηδες", ώστε να ενταχθεί στην ακαδημία τους στο Λονδίνο.

Ο Αντετίμπα προερχόταν από το ποδοσφαιρικό σχολείο της Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ της Νότιας Αφρικής, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε μετακομίσει στην Αγγλία, ώστε να περάσει από δοκιμή για λογαριασμό της Άρσεναλ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα κατάφερε περίφημα στα τεστ που διήρκεσαν πέντε εβδομάδες και πλέον ανήκει στον σύλλογο.

"Ευχαριστώ τον Θεό και τους γονείς μου γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Προπονούμουν τρεις φορές την εβδομάδα στην ακαδημία και είχαμε έναν αγώνα τα Σαββατοκύριακα", δήλωσε και εξήγησε γιατί του αρέσουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Άλεξ Ιγουόμπι: "Ο Ρονάλντο εξαιτίας της σκληρής δουλειάς του, ο Ιγουόμπι επειδή ήταν στην ακαδημία της Άρσεναλ από την ηλικία των επτά και τώρα παίζει στην πρώτη ομάδα".

Ο πατέρας του μικρού, Τζον Αντετίμπα, αποκάλυψε την ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας: "Ο μεγαλύτερος αδερφός του Τζέιντεν πέρασε τρία χρόνια στην ακαδημία της Μπλάκμπερν και πρόσφατα εντάχθηκε στην ακαδημία της Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ. Ο μεσαίος γιος μας παίζει επίσης ποδόσφαιρο για μία τοπική ομάδα".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ