ΑΡΣΕΝΑΛ

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για Ρουγκάνι

Juventus' Daniele Rugani. left. challenges the ball with Sassuolo's Matteo Biondini during a Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, March 11, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca)
Juventus' Daniele Rugani. left. challenges the ball with Sassuolo's Matteo Biondini during a Serie A soccer match between Juventus and Sassuolo at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Friday, March 11, 2016. (AP Photo/Massimo Pinca) AP PHOTO/MASSIMO PINCA

Ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας ψάχνει η Άρσεναλ, με το όνομα του αμυντικού της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, να έρχεται στο προσκήνιο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άρσεναλ στο κέντρο της άμυνας τη φετινή σεζόν είναι αρκετά. Για να έχει πιθανότητες διεκδίκησης μίας εκ των τεσσάρων προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στο Champions League, ο Αρσέν Βενγκέρ προσανατολίζεται στην απόκτηση στόπερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένα από τα ονόματα που φέρνει στο προσκήνιο η '' Mirror'' είναι αυτό του Ιταλού κεντρικού αμυντικού της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Ο 23χρονος δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στα βασικά πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τη ''γηραιά κυρία'' να είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του.

Μάλιστα, ο Ρουγκάνι έχει να αγωνιστεί στη Serie A από την ήττα της Γιουβέντους στις 11 Νοεμβρίου από τη Σαμπντόρια με 3-2. Η κίνηση του Αλέγκρι να τον κρατήσει στον πάγκο από τότε, ίσως, ήταν σημάδι πως το τέλος του από τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι κοντά.

Το ποσό που φέρεται να δίνει η Άρσεναλ πλησιάζει τα 40.000.000 ευρώ, με τον Βενγκέρ να θεωρεί την περίπτωση Ρουγκάνι ιδανική, καθώς αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι ''κανονιέρηδες'' βρίσκονται με το πέρας της 18ης αγωνιστικής στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς, έναν πόντο πίσω από τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ανήκει στη Γιουβέντους από το 2012, όταν και αποκτήθηκε από τις ακαδημίες της Έμπολι. Συνολικά, μετρά 43 συμμετοχές και 3 γκολ με την ''γηραιά κυρία'', ενώ από το 2013 έως το 2015 ήταν δανεικός στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Έμπολι.

Photo Credits: AP Photo/Massimo Pinca

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ