ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Σόου Ομπαμεγιάνγκ με Γουότφορντ με δύο γκολ σε 11 λεπτά!

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after he scores the opening goal of the game during theEnglish Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after he scores the opening goal of the game during theEnglish Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φανέρωσε για μία ακόμα φορά την εκτελεστική του δεινότητα, σκοράροντας δις για την Άρσεναλ στα πρώτα 32 λεπτά του αγώνα με την Γουότφορντ (VIDEOS).

Η Γουότφορντ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση του "Vicarage Road" κόντρα στην Άρσεναλ, στο ντεμπούτο του Κίκε-Σάντσεθ Φλόρες στον πάγκο της μετά την απόλυση του Χάβι Γκράθια, όμως δεν μετουσίωσε σε γκολ τις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τους Κλέβερλι (11') και Χολέμπας (13') και τιμωρήθηκε σκληρά.

Για αυτό φρόντισε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον επιθετικό της Άρσεναλ να χτυπάει δις: στο 21' δέχτηκε πάσα από τον Κολάσινατς έχοντας πλάτη προς την εστία και αφού γύρισε εξαιρετικά το σώμα του εκτέλεσε με δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Φόστερ ενώ στο 32' ήταν εκείνος που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ μετά φοβερή συνεργασία των Εζίλ και Μέιτλαντ-Νάιλς.

Με αυτά τα δύο γκολ μάλιστα, ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει πλέον συμμετοχή σε 5 γκολ της Άρσεναλ σε τέσσερα ματς Premier League κόντρα στην Γουότφορντ, σκοράροντας τέσσερις φορές και δίνοντας μία ασίστ.

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ