ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Έμερι δυσκολεύει τις ανανεώσεις με Ομπαμεγιάνγκ - Λακαζέτ

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang reacts during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η αγωνιστική κρίση στην Άρσεναλ φαίνεται πως επηρεάζει τις προσπάθειες για ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Αλεξάντερ Λακαζέτ. Βασικό πρόβλημα ο Έμερι.

Τα συμβόλαια των Ομπαμεγιάνγκ - Λακαζέτ εκπνέουν το 2021 και 2022 αντίστοιχα με τη διοίκηση της Άρσεναλ να θέλει να τους ανανεώσει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μια και οι δύο Κανονιέρηδες έχουν θέματα με τον προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει ήδη συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Σουάρες, ενώ στα αγγλικά Μέσα κυκλοφορούν πληροφορίες από το περιβάλλον του που τον θέλουν να ζητάει να φύγει από το Λονδίνο εάν η Άρσεναλ δεν καταφέρει να βγει στο Champions League.

Όσον αφορά στον Έμερι, ο Ισπανός κρέμεται στα... μανταλάκια από την επόμενη της αποτυχίας της Άρσεναλ να νικήσει την Σαουθάμπτον. Συγκεκριμένα, στο Νησί υποστηρίζουν ότι η διοίκηση των Κανονιέρηδων έχει χωριστεί στα δύο: Οι μισοί θέλουν να δοθεί χρόνος στον Έμερι, και οι άλλοι μισοί απαιτούν την άμεση αντικατάστασή του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ