ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: "Ναι" στο ψαλίδι, αλλά με μεγάλο μπόνους για το Champions League

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, center, gestures as he shouts at his teammates during their English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, center, gestures as he shouts at his teammates during their English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at the Vicarage Road stadium in Watford near London, Sunday, Sept. 15, 2019. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Mirror αποκαλύπτει πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες στην Άρσεναλ για το "ψαλίδι" στις φετινές απολαβές τους. Μεγάλο μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης στο Champions League.

Οι παίκτες της Άρσεναλ έδωσαν τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για το "ψαλίδι" στις αποδοχές τους, σύμφωνα με τη Mirror. Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της (17/4) δημοσίευμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για μειώσεις που φτάνουν στο 12.5% των απολαβών τους για το διάστημα μεταξύ του Απριλίου του 2020 και του Μαρτίου του 2021, λόγω της διακοπής της Premier League μετά την εξάπλωση του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Στην υπόθεση υπάρχει βέβαια ένας σημαντικός αστερίσκος, που απ' ότι φαίνεται έπαιξε καθοριστικός ρόλο προκειμένου να καμφθούν οι αντιστάσεις των παικτών και να πουν το "ναι" σε αυτά που τους προτάθηκαν. Κι αυτό γιατί η Mirror επισημαίνει πως σε περίπτωση που οι κανονιέρηδες πάρουν το εισιτήριο για το Champions League είτε του 2020/21 είτε του 2021/22, τότε θα τους επιστραφεί το ποσό που "κόπηκε" από τα φετινά συμβόλαια, ενώ θα δοθεί έξτρα πριμ που φτάνει τις 100.000 λίρες για κάθε έναν από τους παίκτες εφόσον η πρόκριση έρθει ειδικά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αντίστοιχα, σε ενδεχόμενο που δεν έρθει η πρόκριση στο Champions League, αλλά αυτή στο Europa League τότε θα τους επιστραφεί το ποσό που αναλογεί στο 7.5% των απολαβών τους για το ίδιο διάστημα. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι έχουν προβλεφθεί κάποια ακόμη μπόνους, που αφορούν τόσο στην κατάκτηση του Champions League (500.000 λίρες/παίκτη) όσο και του Europa League (100.000 λίρες/παίκτη).

Πριν από τη διακοπή της Premier League, η Άρσεναλ βρισκόταν στην 9η θέση με 40 βαθμούς.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ