Βέλεθ: "Φοβάμαι για την οικογένεια μου στην Ισπανία"

Ο Φραν Βέλεθ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ισπανίας και αναφέρθηκε στο άγχος που έχει για την οικογένεια του που ζει στην Ισπανία λόγω των όσων συμβαίνουν με τον κορονοϊό.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα "diarimes.com" παραχώρησε ο αμυντικός του Άρη, Φραν Βέλεθ, ο οποίος ως γνωστόν έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" όμως αναφέρθηκε μόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους στόχους της αλλά και φυσικά όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό σε Ελλάδα και Ισπανία.

Καθώς ως γνωστόν ο Βέλεθ ζει στη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του στην Ισπανία και ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στο άγχος που έχει. Για το μόνο που δεν ρωτήθηκε ο Βέλεθ ήταν ο Παναθηναϊκός. 

-Πώς είναι η ζωή σου στην Ελλάδα;

"Απολαμβάνω πραγματικά τα πάντα και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τον κουλτούρα και τους ανθρώπους της".

-Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ελληνική Super League και τη δεύτερη ή τρίτη κατηγορία της Ισπανίας;

"Οι ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται στο επίπεδο της ισπανικής πρώτης κατηγορίας. Οι χαμηλότερες, από την άλλη πλευρά, είναι σαν την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Δυστυχώς, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ τους".

-Σου λείπει κάτι σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα;

"Η οργάνωση και η ανταγωνιστικότητά του σε όλα τα επίπεδα".

Στη χειμερινή αγορά της εποχής 2018-19 ήσουν έτοιμος να υπογράψεις για την Ταραγόνα. Γιατί δεν προχώρησε;

"Ήμουν πολύ κοντά στην επιστροφή στο σπίτι, αλλά η ομάδα μου δεν με άφησε να φύγω. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με πληροφόρησαν ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης και ότι δεν θα μου επέτρεπαν να φύγω".

-Προσβλέπεις σε μια επιστροφή σύντομα;

"Ναι, πάντα είπα ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω στην ομάδα που ξεκίνησα και που κάποτε ήταν το σπίτι μου".

-Πώς είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό;

"Σε προσωπικό επίπεδο, όσο πιο ήρεμα γίνεται, αφού βρίσκομαι μακριά από την οικογένειά μου. Θα ήθελα να είμαι με την οικογένεια μου και να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση μαζί, αλλά από απόσταση είναι περίπλοκο".

-Πώς είναι το αίσθημα του εγκλεισμού;

"Προσπαθώ να περάσω το χρόνο μου διασκεδάζοντας, κάνοντας βιντεοκλήσεις, διαβάζοντας, ασκήσεις ή παίζοντας παιχνίδια. Αν βρεις κάτι να κάνεις, μπορεί να είσαι απασχολημένος όλη μέρα".

-Υπάρχουν κάποια προβλήματα με τα αποθέματα πρώτων υλών;

"Προς το παρόν, κανένα".

-Έχεις φοβηθεί με την κατάσταση που επικρατεί;

"Όχι για μένα, αλλά για την οικογένειά μου στην Ισπανία, γιατί το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό και κάποιος πάντα φοβάται να αγγίξει έναν συγγενή".

-Τι κάνεις στο σπίτι; Έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο προπόνησης;

"Ακολουθώ ένα πλάνο προπόνησης και προσπαθώ να προσαρμοστώ σε ότι έχω στη διάθεσή μου για να μπορέσω να κάνω το καλύτερο δυνατό".

-Ποιες είναι οι προβλέψεις στην Ελλάδα;

"Είναι πιο θετικές από ό, τι στην Ισπανία. Οι αρχές πιστεύουν ότι η ζωή μπορεί να συνεχιστεί κανονικά στα τέλη Απριλίου ή αρχές Μαΐου. Αυτά τα είδη ασθενειών πάντως εξαρτώνται πάντα από τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται. Είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να συμμορφώνονται με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις κυβερνήσεις".

-Αν τελείωνε η ελληνική Super League 1, ποια θα ήταν η κατάσταση με την ομάδα σου;

"Θα τερματίζαμε στην πέμπτη θέση και αυτό θα μας έδινε την πρόκριση για να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, που είναι ο κύριος στόχος της ομάδας. Ωστόσο, παίζουμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και είμαστε κοντά στην μάχη για τον τίτλο".

-Αν οι αγώνες ξαναρχίσουν, ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

"Να κερδίσουμε το Κύπελλο, καθώς έχει ήδη επιτευχθεί η πρόκρισή μας στην Ευρώπη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

    HIGHLIGHTS