ΑΡΗΣ

Παντελίδης: "Θα πάρουμε την πρόκριση"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, παρά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕ Λεμεσού και τη ρεβάνς στην Κύπρο εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Την σιγουριά του πως ο Άρης θα βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού.

Παρά το 0-0 ο Έλληνας προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του αν έχει το ίδιο πρόσωπο θα περάσει ενώ αποκάλυψε πως δεν θα παίξει ούτε στο δεύτερο ματς ο Γιουνές:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Αλλά μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των παιδιών. Αν είχαμε καθαρό μυαλό στα τελειώματα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα που έπρεπε νομίζω ήταν ξεκάθαρο ότι ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει.

Το μόνο που μπορεί να μας κάνει να μην είμαστε ευχαριστημένοι είναι ότι πολλές φορές μπήκαμε στον παιχνίδι της ΑΕΛ ενώ μπορούμε και πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα. Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

Αν αλλάζουν τα πλάνα του Άρη λόγο της προσέγγισης του αντιπάλου:
«Δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στα πλάνα μας επίσης πιστεύω πως δεν θα υπάρχει αυτή η τακτική. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας».

Τι είναι αυτό που θα έλεγε στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο:
«Ο κόσμος πρέπει να δει ότι θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα πεθαίνει μέσα στο γήπεδο».

Για το εαν θα έχει στη διάθεση του τον Γιουνές για το δεύτερο παιχνίδι:
«Δύσκολα δεν έχει προπονηθεί μετά τον τραυματισμό του και λείπει από τις προπονήσεις για 15 ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ