ΑΡΗΣ

Κοέλιο: "Ήμασταν τραγικοί"

Κοέλιο: "Ήμασταν τραγικοί"

Ο Νούνο Κοέλιο χαρακτήρισε την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα ως τραγική και ότι το σύνολο του Νίκου Πασιαλή έτρεξε άναρχα στον αγωνιστικό χώρο

Στους κενούς χώρους που είχε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Ηπείρου στάθηκε στις δηλώσεις του ο Νούνο Κοέλιο.

Ο Πορτογάλος μέσος υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έτρεξαν άναρχα στο πρώτο 45λεπτο χωρίς να ξέρουνε τι κάνουνε όπως είπε χαρακτηριστικά.

" Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυριολεκτικά τραγικοί στον αγωνιστικό χώρο. Πιέσαμε ψηλά, σε χώρους που δεν έπρεπε, ανοίξαμε τις γραμμές μας και είχαμε κενούς χώρους, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος. Όχι ότι δεν τρέξαμε στο πρώτο μέρος ή δεν είχαμε θέληση, αλλά τρέξαμε άναρχα, χωρίς να ξέρουμε τι κάνουμε", είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Κοέλιο στην κάμερα της NOVA.

Για την εμφάνιση στο δεύτερο μέρος σχολίασε: " Στο β΄ μέρος ήταν πολύ δύσκολο το έργο μας, όταν είσαι πίσω στο σκορ με δυο γκολ, το έργο σου είναι δύσκολο. Προσπαθήσαμε, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά είχαμε καρδιά, αλλά πληρώσαμε το λάθος πρώτο ημίχρονο.

Διορθώσαμε τα πράγματα στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε ένα γκολ, παλέψαμε για άλλα, το δεύτερο δεν ήρθε, αλλά ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, όταν είσαι πίσω δυο. Σήμερα χάσαμε όχι γιατί δεν είχαμε θέληση ή γιατί δεν τρέξαμε ή δεν ότι δεν τα δώσαμε όλα αλλά γιατί τρέξαμε λάθος πολύ λάθος".

Ο Πορτογάλος σχολίασε την δύσκολη πραγματικότητα από δω και πέρα λέγοντας: " Τα πράγματα είναι πλέον πολύ περίπλοκα και πιεστικά. Παρά τις καλές εμφανίσεις που κάναμε σε αρκετά παιχνίδια δεν πήραμε τους βαθμούς που έπρεπε και όταν δεν παίρνεις βαθμούς τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτήν την βδομάδα πρέπει να βάλουμε κάτω το κεφάλι μας, να μιλήσουμε μεταξύ μας και να βρούμε τα λάθη που κάναμε και μείναμε πίσω στη βαθμολογία.

Να δούμε τα πραγματικά δεδομένα, κατά τα οποία κάναμε καλές εμφανίσεις με τους λεγόμενους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος, άρα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ντροπή να παίξουμε με πιο αμυντικογενή τακτική για να παλέψουμε τα παιχνίδια. Να περιμένουμε τον αντίπαλο και είμαι σίγουρος ότι όταν θα αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί θα είμαστε καλύτεροι και θα μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά.

Δεν είναι ντροπή να καταλάβουμε είτε γιατί δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, είτε γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ή δυνατότητα προς το παρόν, να παίζουμε με πιο αμυντικογενή τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακόμη και στην έδρα μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ