ΑΡΗΣ

Κλείνει ο Ούγκο Σόουζα στον Άρη

Κλείνει ο Ούγκο Σόουζα στον Άρη

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Άρη, ο Πορτογάλος στόπερ, Ούγκο Σόουζα, όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3.

Ο Άρης έψαχνε για κεντρικό αμυντικό και έφερε στη Θεσσαλονίκη τον Ούγκο Σόουζα. Ο 25χρονος Πορτογάλος, ο οποίος μετρά 4 συμμετοχές με την Εθνική U19 της χώρας του, είναι ουσιαστικά παίκτης των κίτρινων, αφού μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί, όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Γιάννης Σελαλμαζίδης.

Μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ και ως εξάρι. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στη Μπέβερεν με την οποία πέρυσι είχε 18 συμμετοχές και φέτος 7 και 1 γκολ. Τη σεζόν 2013-14 κατέγραψε 22 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία, ενώ προηγουμένως έπαιξε στην Κύπρο με την Πάφο (14 αγώνες, 2 γκολ) και την ΑΕΛ (2 ματς). Το 2011 έπαιξε σε δύο αγώνες με τη ρουμανική Μπρασόφ. Θα περάσει από εξετάσεις και αν αυτές είναι καλές θα αποκτηθεί.

O Ούγκο Σόουζα πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε τη σειρά εξετάσεων που όφειλε, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του. Την αντίστοιχη διαδικασία θα περάσει στη συνέχεια και ο 19χρονος Γάλλος, Γκάϊους Μακουτά, προκειμένου να δουν οι άνθρωποι του Άρη, αν είναι σε θέση να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ώστε να κριθεί από τον Νίκο Αναστόπουλο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ