ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος"

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα playoffs, διατυπώνοντας και τις ενστάσεις του για τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ.

Ο Μίχαελ Ενινγκ μίλησε στα κανάλια Novasports για τον εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό (14/06, 21:30) τη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Επίσης, απάντησε στο ερώτημα (με αφορμή το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα) ποιος θα εκτελέσει το επόμενο φάουλ που θα κερδίσει ο Αρης με την επιστροφή του Χαβιέ Ματίγια, ενώ διατύπωσε την ένστασή του για τον ορισμό του αγώνα-ρεβάνς Κυπέλλου (24/6, 19:00) του Αρη με την ΑΕΚ.

"Πάντα χαίρομαι όταν έχουμε τέτοια παιχνίδια μπροστά μας. Είναι σημαντική πρόκληση. Όμως, δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος. Κατ’ αρχάς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να παίξουμε καλοκαίρι, τόσο νωρίς. Θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι βραδινό. Εκτός των άλλων, υπήρχε η συζήτηση, η σκέψη, να γίνουν πρώτα πέντε παιχνίδια των playoffs, μετά οι ημιτελικοί, πέντε παιχνίδια των playoffs και μετά ο τελικός".

Επιπλέον, κατέθεσε την άποψή του για το αν θα πρέπει να επιτραπεί η παρουσία αριθμού φιλάθλων στα παιχνίδια: "Θα είμαστε ειλικρινής μαζί σας. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ανθρώπων. Ξέρω καλά και το λέμε ξεκάθαρα, ακόμη και ένας φίλαθλος να επιτραπεί παραπάνω να έρθει στο γήπεδο, εμάς θα μας βοηθήσει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ