ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Χωρίς Σόουζα και Κολάσο με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης καλείται να κατακτήσει την πρώτη του νίκη εφέτος σε ντέρμπι μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Χωρίς Σόουζα και Κολάσο, αλλά με Βέλεθ η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Από δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες προέρχεται ο Άρης (1-2 με Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/12, 19.00) τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική της Super League και φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη του νίκη εφέτος σε ντέρμπι μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο Σάββας Παντελίδης, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι ως προπονητής του Άρη, άφησε εκτός αποστολής τους Καντιμοίρη, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Διαμαντόπουλο και Ιντζόγλου. Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Φραν Βέλεθ, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαρτίνες, Μάβραϊ, Μενέντεθ, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ναζλίδης, Κωνσταντινίδης.

Ο Άρης έχει 18 βαθμούς ύστερα από έντεκα παιχνίδια, όσους και ο Παναθηναϊκός.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ