ΑΡΗΣ

Άρης: Τα πλάνα του Ένινγκ για το ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (20/06, 21.30) ενόψει και της ρεβάνς του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Μέσα σε πέντε ημέρες Άρης και ΑΕΚ θα αγωνιστούν δύο φορές. Η πρώτη εξ αυτών είναι το βράδυ του Σαββάτου (20/06, 21.30) στο ΟΑΚΑ, ενώ την Τετάρτη (24/06, 19.00) οι δυο σύλλογοι θα παίξουν τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι ο μεγαλύτερος στόχος που έχει απομείνει στους κίτρινους και θέλουν να τον πετύχουν. Σίγουρη είναι η απουσία του Κόρχουτ και το ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας μπορεί να αλλάξει πολλά στο σχεδιασμό.

Στο παρελθόν στη θέση του έχουν αγωνιστεί τόσο ο Ροζ όσο και ο Σάσα που σημαίνει ότι όποιος από τους δύο παίξει εκεί αυτόματα θα δημιουργηθεί ένα νέο κενό στην ενδεκάδα είτε στο δεξί άκρο της άμυνας είτε στο χώρο του κέντρου.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαντσίνι ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ στα θετικά για τον Ένινγκ είναι και η επιστροφή του Ντιγκινί που του δίνει μία ακόμα λύση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Βέλεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπα, Ντουάρτε, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ