ΑΡΗΣ

Άρης: Συνεχίζει με Τερζή

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στον Άρη έχουν λάβει την απόφαση να μονιμοποιήσουν τον Τόλη Τερζή μετά τη νίκη (4-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία (2-2) στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης πορεύθηκε εξαιρετικά με τον Τόλη Τερζή ως υπηρεσιακό σε δύο διαδοχικά ντέρμπι για την τρίτη και τέταρτη - αντίστοιχα - αγωνιστική της Super League 1.

Η αλήθεια είναι ότι τα πήγε εξαιρετικά. Υπό τις οδηγίες του οι κίτρινοι πανηγύρισαν τη νίκη με 4-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης και την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε αναμέτρηση πού μέχρι το έβδομο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου και το γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς προηγούνταν με 1-2!

Ήδη, λίγο μετά από τη λήξη του ντέρμπι με το Δικέφαλο ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, άφησε σαφές δείγμα των προθέσεών του. "Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε με τον Τερζή", υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής Καρυπίδης και Τόλης Τερζής έχουν λάβει την απόφαση να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον 48χρονο προπονητή από τη Βέροια. Το σκεπτικό έγκειται στο γεγονός ότι στο διάστημα που έχει αναλάβει χρέη προπονητή εκτός από τα καλά αποτελέσματα, υπάρχει και χημεία.

Πιθανότατα, ωστόσο, δεν θα βγει ανακοίνωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ