ΑΡΗΣ

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη - Ένινγκ τη Δευτέρα

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ιδιοκτήτης του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (11/5) και θα έχει συνάντηση με τον Μίχαελ Ένινγκ με στόχο να σφραγιστεί η παραμονή του Γερμανού προπονητή για μία ακόμη σεζόν. Κυνήγησε τον Αποστολάκη, αλλά οδεύει στο ΑΠΟΕΛ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την προσεχή Δευτέρα ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ιδιοκτήτης του Άρη θέλει να τελειώνει με το θέμα του προπονητή και να σφραγίσει στη συνάντηση της ίδιας μέρας (11/5) την παραμονή του Μίχαελ Ένινγκ στο τιμόνι της ομάδας για μία ακόμη σεζόν.

Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά στα τέλη του Φεβρουαρίου (29/2), αλλά τόσο η πανδημία του κορονοϊού - η οποία προκάλεσε την αναστολή της αγωνιστικής δράσης - όσο και το γεγονός ότι ομάδες από τη Γερμανία επιδίωξαν τον επαναπατρισμό του 54χρονου προπονητή περιέπλεξαν την κατάσταση.

Στόχος στη συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας (11/5) - στην οποία θα συμμετέχει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άγγελος Χαριστέας - είναι να σφραγιστεί η συμφωνία και να δοθούν οι εγγυήσεις στον Ένινγκ για να συνεχίσει στην ομάδα.

Πρακτικά να κλείσει το θέμα. Εάν όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται να συζητηθούν και μεταγραφικά ζητήματα ξεκινώντας αρχικά από το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και στη συνέχεια με τις πιθανές προσθήκες, κάτι για το οποίο ο Άγγελος Χαριστέας έχει δουλέψει αρκετά το διάστημα της καραντίνας.

ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Ο Άρης κυνήγησε την περίπτωση του Κώστα Αποστολάκη του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ωστόσο ο 20χρονος δεξιός μπακ φαίνεται ότι οδεύει στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα της Λευκωσίας τον έχει προσεγγίσει από τις αρχές Μαρτίου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ