ΑΡΗΣ

Άρης: Σε επαφή με ομάδα των ΗΑΕ για Φετφατζίδη

Άρης: Σε επαφή με ομάδα των ΗΑΕ για Φετφατζίδη

Ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται σε επαφή με τον Άρη για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη έχει δείξει ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει -μέχρι στιγμής- γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον Άρη βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την πώλησή του, με τον ποδοσφαιριστή να εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της ομάδας των ΗΑΕ είναι συμφέρουσα οικονομικά και για τις δύο πλευρές (ομάδα-παίκτη) και δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο της Al Wahda του Μανόλο Χιμένεθ τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση στους "κιτρίνους".

Ο Φετφατζίδης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τον Άρη, ενώ την εφετινή σεζόν είχε τρία γκολ και εννιά ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε πως την τριετία 2015-18 ο "Φέτφα" αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην Αλ Αχλί, με την οποία είχε 21 γκολ και 29 ασίστ σε 100 αγώνες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ