ΑΡΗΣ

Άρης: Πρόβλημα με Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (10/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Φραν Βέλεθ να μην συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση (7/11) λόγω ενοχλήσεων.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στον Άρη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (10/11) στις 15:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 10η αγωνιστική της Super League 1. O Φραν Βέλεθ δεν συμμετείχε στην σημερινή προπόνηση (7/11), λόγω ενοχλήσεων στο δεξί τετρακέφαλο και αναμένεται να κάνει μαγνητική έτσι ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Η είδηση δημιουργεί πρόβλημα στον Μίκαελ Ένινγκ, καθώς ο 28χρονος είναι ο στυλοβάτης της άμυνας των "κιτρινόμαυρων". Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, τότε πιθανότατα το κενό του θα καλύψει ο Δεληζήσης.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ΠΑΕ Άρης:

"Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης (10/11, 15:00), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Φραν Βέλεθ δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο (θα κάνει μαγνητική).

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ