ΑΡΗΣ

Άρης: Παρελθόν και τυπικά ο Γιουνές

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το τυπικό μέρος της λύσης του συμβολαίου με τον Γιουνές έγινε με τον Άρη να ανακοινώσει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας με τον Τυνήσιο επιθετικό που οδεύει προς Ρουμανία και Πετρολούλ.

Εδώ και μέρες ο Χαμζά Γιουνές συζητούσε με τους ανθρώπους του Άρη τη λύση της συνεργασίας του έτσι ώστε να επιστρέψει στη Ρουμανία και την Πετρολούλ μετά από πέντε χρόνια.

Το ουσιαστικό μέρος έγινε τις προηγούμενες μέρες με τον Άρη να καταθέτει στην ΕΠΟ τη λύση του συμβολαίου του ενώ πλέον βγήκε και η σχετική ανακοίνωση με την οποία οι "κιτρινόμαυροι" ευχαρίστησαν τον Τυνήσιο επιθετικό:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Χάμζα Γιουνές. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Χάμζα Γιουνές για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ

Την ίδια ώρα ο Άγγελος Χαριστέας προσπαθεί να κλείσει μέσα στο επόμενο 24ωρο τον διάδοχο του Σάββα Παντελίδη ώστε να έχει το χρόνο στη διακοπή να μάθει την ομάδα του και να την οδηγήσει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στόχος των κιτρινόμαυρων είναι ο νέος προπονητής να βρίσκεται στον Άρη μέχρι την Παρασκευή το αργότερο ώστε να είναι παρών στο φιλικό των "κιτρινόμαυρων" με τον Ολυμπιακό Βόλου.

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την Παρασκευή (06/09), στις 18.00, με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Ν. Ευκαρπία. Το φιλικό θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Nova με γενική είσοδο 5 ευρώ".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ