ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Παναθηναϊκός: Τι αποκάλυψε ο Σιώπης για το πέναλτι στο 93'

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μανώλης Σιώπης σε τηλεοπτική του συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι έκανε πέναλτι στον Μπουζούκη στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του.

Ο Μανώλης Σιώπης υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη με τον διεθνή μέσο να ζητάει συγνώμη από τους συμπαίκτες του και να εμφανίζεται αρκετά στεναχωρημένος.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Κλείσαμε όλους τους χώρους του Παναθηναϊκού, κάτι στο οποίο είχαμε δουλέψει με τον προπονητή μας. Στο δεύτερο μέρος είχαμε μια καθίζηση, έκανε αλλαγές ο Παναθηναϊκός, κάναμε και εμείς. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε. Αλλά πιστεύω μπορούσαμε να τελειώσουμε να τελειώσουμε της φάσεις αλλά δεν το καταφέραμε και στο τέλος ήρθε η μοιραία φάση που έκανα και το πέναλτι".

Και συνέχισε λέγοντας: "Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει , είχα στο μυαλό μου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να πάμε στον Ατρόμητο αλλά πήραμε μόνο έναν. Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ' όλη την ομάδα είμαι αρκετά στεναχωρημένος" υποστήριξε ο Μανώλης Σιώπης με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκού στην τηλεοπτική εκπομπή του Open Beyond TV, Total Football, η οποία μεταδόθηκε την Κυριακή το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ