ΑΡΗΣ

Άρης: Οι έντεκα της μάχης με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Οι έντεκα της μάχης με τον ΠΑΟΚ

Ο Μίχαελ Ένινγκ φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσει στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30) στο "Κλ. Βικελίδης". Δείτε ποιους προσανατολίζεται να ξεκινήσει.

Ο Άρης βρέθηκε μια ανάσα στο ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να φύγει με ένα μεγάλο διπλό. Αν δεν σκόραρε στο 97' ο Μίσιτς για το 2-2, οι κίτρινοι θα είχαν αποσπάσει ένα σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του μισητού συμπολίτη.

Αυτό θέλει να κάνει στην αποψινή μάχη (19:30) στο "Κλ. Βικελίδης" για την 17η αγωνιστική της Super League 1. Ο Μίχαελ Ένινγκ θέλει όσο τίποτα να πάρει μια νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα ανεβάσει πολύ και τις δικές του μετοχές. Παράλληλα, θα μείνει η ομάδα του ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, κάτι άλλωστε που είναι και το ζητούμενο πέρα από το γόητρο.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ

Αναφορικά με τα πλάνα ενδεκάδας του, δύσκολα θα προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές. Η λογική λέει πως θα δείξει εμπιστοσύνη στους παίκτες που χρησιμοποιεί ως βασικούς το τελευταίο διάστημα και οι οποίοι έχουν δώσει αρκετούς βαθμούς στον Άρη.

Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ροζ να αγωνίζεται δεξιά στην άμυνα, από την στιγμή που εκτός αποστολής έμεινε ο Σούντγκρεν. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Κόρχουτ, ενώ ο Δεληζήσης θα παίξει στο πλευρό του Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο των Σάσα και Ματίγια δεν σπάει. με τους Γκάμα και Φετφατζίδη στα δυο άκρα και τον Λάρσον να κινείται πίσω από τον Ιντέγε στην επίθεση, σε διάταξη 4-4-1-1.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ